Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Art by BAKAOS
Ny Vestergårdsvej 8, 3500 Værløse
CVR nr.: 38487833
Telefon: 26791489
Email: info@bakaos.dk

Priser

Hos Art by BAKAOS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Art by BAKAOS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Handel med sikkerhed

Art by BAKAOS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol.

Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Art by BAKAOS tilstræber at afsende ordre indenfor 5-10 hverdage. Dog afsendes værker som udgangspunkt ikke i juli og i helligdagsferier. Skulle varen være i restordre eller på anden måde blive forsinket, vil du få besked herom pr. e-mail eller telefon. Såfremt der opstår forsinkelser, hos fragtfirmaet, kan Art by BAKAO Sikke drages til ansvar for forsinkelserne.

Rettidig levering forudsætter dog at fragtfirmaet overholder sine normale leveringstider.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser varierer alt efter forsendelsens størrelse fra 15 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Ved forsendelse af malerier over 100 cm (L/B), samt skrøbelige eller værker med individuelle dimensioner aftales fragt mellem kunde og Art by BAKAOS.

Der leveres ikke til Færøerne og Grønland og udlandet uden forudgående særaftale mellem kunde og Art by BAKAOS.

Dine varer sendes med Post Nord, GLS. Eller DAO

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Levering via dropshipping

I visse tilfælde vil varene blive sendt direkte fra vores leverandører. Der kan i såfald fremgå vores leverandørs navn på forsendelsens fragtbrev. Enhver henvendelse vedr. varene skal dog altid ske til Art by BAKAOS

Forbehold omkring Limited Editions

Limited editions er kun tilgængelige i et begrænset oplag og kan udgå fra den ene dag til den anden. Art by BAKAOS forbeholder sig ret til at afvise ordrer af limited editions såfremt ordrestørrelsen overstiger antallet af limited editions. Her foregår det efter først til mølle princippet. Art by BAKAOS ejer alle rettigheder og forbeholder sig retten til at udgive udvalgte værker i flere forskellige størrelser og på flere typer mediums, for eksempel, men ikke begrænset til, canvas, papir, metal, t-shirts mm, som limited editions, open editions eller HPM editions. Eksempelvis kan en limited edition på papir senere blive udgivet som et limited edition lærredsprint i en anden størrelse.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Art by BAKAOS’ reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten gælder ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb.

Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Art by BAKAOS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Returnering iforbindelse med reklamationsretten

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ved reklamation sendes varen til:

Art by BAKAOS
Ny Vestergårdsvej 8,
3500 Værløse

Alternativt kan varen også leveres personligt på ovenstående adresse.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i Art by BAKAOS’ webshop.

Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
  Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til Art by BAKAOS senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bakaos.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Varen skal returneres til

Art by BAKAOS
Ny Vestergårdsvej 8,
3500 Værløse

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.

Returnering iforbindelse med fortrydelssesretten

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen til:

Art by BAKAOS
Ny Vestergårdsvej 8,
3500 Værløse

Alternativt kan varen også leveres personligt på ovenstående adresse.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til Art by BAKAOS retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som Art by BAKAOS tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Art by BAKAOS kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil varen er modtaget retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Afhentning i butik

På Art by BAKAOS’ webshop er det muligt at vælge at afhente varen i Art by BAKAOS’ atelier. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente kunsten i Art by BAKAOS’ atelier fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.