NÅR ØNSKER BLIVER TIL PROFETIER OG GÅR I OPFYLDELSE! – MIN FØRSTE KUNSTMESSE VAR SKANDINAVIENS STØRSTE!

Beslutningen om at udstille på min første kunstmesse blev taget ret SPONTANT! Fordi jeg var på det rette sted, på det rette tidspunkt – og fordi jeg vovede at miste […]

Beslutningen om at udstille på min første kunstmesse blev taget ret SPONTANT! Fordi jeg var på det rette sted, på det rette tidspunkt – og fordi jeg vovede at miste fodfæstet for en stund og bare kaste mig ud i det – uanset hvor skræmmende det end måtte virke på mig.

Og sådan endte min allerførste messe i min kunstneriske karriere med at blive på SKANDINAVIENS STØRSTE MESSE – Art Nordic!

Når man nu skal tage springet kan man jo lige så godt gøre det ordentligt! ????

Da jeg elsker at kigge i fotoalbums og få fortalt historier, er det også sådan jeg gerne vil fortælle dig min historie. Og hvis du tror det hele kun handler om Art Nordic, så tager du fejl. Jeg runder nemlig nogle flere historier på vejen – ligesom historier kan tager små drejninger når man kigger i albums, inden historien kommer tilbage på sporet…

LÆS MERE

Dette er et blogindlæg

Dette er et blogindlæg teste tetestj test test ts teste tetestj test test ts este tetestj test test ts teste tetestj test test ts teste tetestj test test ts teste

Læs mere

NY omtale

NY OMTALE Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, vvSed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Læs mere
En moders omsorg

En moders omsorg

EN MODERS OMSORG Kender du det, at man vil gøre alt for at passe på sine børn, beskytte dem og give dem alt den omsorg og kærlighed de har brug

Læs mere