ET BRUD MED (KØNSNORMERNE)

Kig nøje på denne mand! Tatoveringer og perlekæder af ægte perler. Jeg er vild med Søren Faarbæk Nielsen – og NEJ! Jeg er ikke ved at forlade min mand eller ved at stjæle Tinas kæreste…! Men Søren er en mand der hviler i sig selv og gør præcis som han har lyst til – uagtet hvad andre tæn

Logistkchef hos Bygma Amager, Søren Faabæk Nielsen og BAKAOS / Barbara Kaad Ostenfeld

ker.

Søren er logistikchef i Bygma Amager og så er han motorcykelentusiast med STORT M!
Han har en samling af 70 motorcyklen og så har han et motorcykel-værksted.
Søren har tatoveringer på det meste af overkroppen og han vil gerne have flere – og så går han med perlehalskæde og perlearmbånd.

Jeg har aldrig før mødt mand der bar perlekæde og perlearmbånd, og jeg må tilstå, at mit første spørgsmål til ham omkring dette, da han trådte ind i mit atelier, var, om det var noget et barn havde lavet til ham – da det typisk er børn der får farmand til at bære perlehalskæder.

Jeg må dog også tilstå, at jeg syntes, at det var nogle MEGET imponerende perlekæder – og at jeg ikke helt kunne få det til at hænge sammen med, at det skulle være et barn der havde lavet dem… men min (åbenbart) stereotypt-tænkende hjerne kunne simpelthen ikke KÆDE de flotte perlekæder sammen med, at det var noget Søren (en mand) selv havde valgt at gå med. Men det var det sgu!

Da dette gik op for mig, blev jeg vildt glad. Nærmest lidt elektrisk!

Jeg ELSKER, når mennesker står ved dem selv og springer ud af normen og at en mand vælger at bære perlehalskæde og perlearmbånd er f….. sejt!

Og jeg er helt vildt med kontrasten mellem den tuschede (tatoverede) arm/mand og perlerne.

Så jeg sagde til Søren, at jeg simpelthen blev nødt til at have et foto af os sammen, hvor man tydeligt kunne se både tusch og perler.

Og jeg fik lov til at dele billedet. For jeg håber at Søren, igennem mig, kan være med til at inspirere endnu flere til ikke at være bange for at stikke ud og at bryde med normerne.

Der skal være plads til forskelligheder!

Forskelligheder er det der gør verden til et spændende sted at være og som gør, at vi kan meget mere sammen!

Nu glæder jeg mig til at jeg skal ud at se Sørens samling af motorcykler.
Måske ender jeg med at køre på en… eller at tegne på en…!

Da jeg var teenager drømte jeg om, at jeg skulle køre motorcykel som voksen.

Det blev aldrig til mere end en stor Puch Monza knallert.
Den drønede jeg til gengæld min fødeby, Farum, tynd i – i plisseret nederdel og høje hæle.

Det var drengene i byen ikke så glade for! De så helst, at jeg drønede rundt på en (tøset) Puch Maxi (som de andre piger), men nææææ tak….. jeg skulle da have en ordenligt (mande)kværn – selvom jeg var en (feminin) pige…

Så når alt kommer til alt, så er Søren og jeg slet ikke så forskellige. Og lige nu går det op for mig, hvorfor jeg er så vild med at han bryder køns-normen. Det er jo det samme jeg selv har forsøgt på, siden mine teenageår.

Fik jeg i øvrigt nævnt, at jeg kan gå i ekstase over at få en tur i en beton-blander (lastbil) eller en brandbil – og at jeg har prøvet at køre bulldozer….. og at jeg både havde halskæde og øreringe på, da jeg gjorde det.

Det er SÅ FEDT at bryde normer og skubbe til stereoptype tankegange – også min egen!

LÆS MERE

Dette er et blogindlæg

Dette er et blogindlæg teste tetestj test test ts teste tetestj test test ts este tetestj test test ts teste tetestj test test ts teste tetestj test test ts teste

Læs mere

NY omtale

NY OMTALE Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, vvSed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Læs mere
En moders omsorg

En moders omsorg

EN MODERS OMSORG Kender du det, at man vil gøre alt for at passe på sine børn, beskytte dem og give dem alt den omsorg og kærlighed de har brug

Læs mere