Foto er til at vise hvem BAKAOS er - siddende i sit kunstatelier.

KUNST MED VÆRDI

Grundet hacking virker siden ikke som den skal.  Vi arbejder på højtryk for at få den op at køre igen og undskylder kaos’et.

Kig indenfor i kunstneren BAKAOS sprudlende, livsglade, og fantasifulde verden.

BAKAOS skaber kunst med fokus på værdier som accept af forskelligheder i forhold til udseende, etnicitet, kultur, evner, tanker og seksualitet samt omsorg for hinanden og vores planet. Alt dette gør verden til et spændende sted. Især når vi står sammen og hjælper hinanden.

BAKAOS udforsker dette spændingsfelt og krydrer det med livsglæde og fantasi.

HVILKET ET SKAL OP PÅ DIN VÆG?

ET ‘VOKSEVÆRK’

Circle of Life – en hyldest til livet

BAKAOS har med værket Circle of Life begået et hovedværk, som aldrig bliver afsluttet. Hun kalder det et ‘vokseværk’.

Værket startede med dukken LIV udsmykket med BAKAOS særlige livsglade og fantasifulde kunst. Siden er yderligere 5 dukker og en urne stødt til og det nyeste skud på stammen er kronhjorten LIVSKRAFT.

Circle of Life er en hyldest til livet – og som symboliserer livet og døden.

Circle of life

KUNST FOR FRED

I 2019 blev BAKAOS, som eneste dansk kunstner, inviteret til at deltage i konferencen ‘Art for Peace’, som blev afholdt hos UNESCO i Paris. Her deltog kunstnere fra mange forskellige lande, og som del af eventet afholdtes en flot fællesudstilling på Paris Rådhus, 8. distrikt.

Siden da har BAKAOS været tilknyttet ‘UNESCO Community Association’ og ‘The Association of Cultural Diplomacy’, som står bag de kulturelle events for fred.

BAKAOS arbejder ud fra mantraet “Hvis vi accepterer og omfavner hinandens forskelligheder, bidrager vi til fred. Både den indre fred og freden mellem mennesker generelt.”

TEMAER & SERIER

Kendetegnet ved mine serier er at de har konstant VOKSEVÆRK
og ikke begrænser sig til et fast antal værker inden for en given serie.

Temaerne sprederne sig over fantasifulde væsner der snor sig ind i hinanden, som symbol på mangfoldighed, fisk eller fugle der leger ’Sort Sol’ og danner fantasifulde formationer eller tegninger der emmer af omsorg eller blot legesyg fantasi.

En moders omsorg